Vappuruukki käynnistää Leineperin ruukin kesäkauden 2024

Keskiviikkona 1.5.2024 klo 12–16 on luvassa Leineperin ruukilla kesäkauden avajaiset. Myös Puupäiden koti, Käsityötalo Sekstetti, avaa ovensa (Ruukintie 400, Leineperi).

Vappuruukissa on ohjelmassa mm. simajoogaa, pihapelejä, sepän työnäytöksiä ja pienimuotoiset markkinat sekä pistokkaiden ja perennojen vaihto- ja myyntitapahtuma. Myös ruukin käsityöläispuodit, Kahvila-Ravintola Savipakari ja ruukin info ovat avoinna. Ohjelman löydät Facebookista Vappuruukki-tapahtuman sivulta.

Käsityötalo Sekstetti sai toukokuun alussa riveihinsä uuden yrittäjävahvistuksen ja puodin tuotevalikoima laajenee entisestään. Keramiikkataituri Eriita Sopenkivi jää eläkkeelle, mutta Eriitan Pajan keramiikkaa on jatkossakin puodissa myynnissä. Uusi yrittäjä on Flikkacrafts

Puupäät löytyvät jatkossa Sekstetin kassahuoneen ja "pikkuköökin" välissä olevasta olohuoneesta. Rouva Puupää järjestää pikkuköökissä kesän 2024 aikana puupäiden maalauspajoja, ja maalausmalleja on helppo tiirailla viereisestä huoneesta. Lisäinfoa on tulossa myöhemmin. Muun muassa ao. teemoista on aiemmin järjestetty puupäiden maalauspajoja:
Pääsiäinen
- Ystävänpäivä
- Halloween
- Villaeläimet
- Pääsiäinen

Lämpimästi tervetuloa Leineperin ruukille!

www.leineperinruukki.fi

Lahjakortti