Puupäistä villaeläimiä -työpaja Leineperin ruukilla

Työpajaan voi osallistua Villaruukki-työpajapassilla 11.6. klo 12–16. Passeja myynnissä ruukin infossa: 2 e/lapsi, 5 e/aikuinen tai 10 e/perhe. Leineperin ruukki palvelee kesä-elokuussa kuutena päivänä viikossa, TI–SU klo 11–17.

Tule tekemään lampaanvillasta ja puupäistä villaeläimiä Leineperin ruukille! Työpaja on osa Villaruukki-tapahtumaa ja se järjestetään Käsityötalo Sekstetissä su 11.6. klo 12–16 (Ruukintie 400, Leineperi). Työpaja toteutetaan non-stop-periaatteella eli mukaan voi tulla mihin kellonaikaan tahansa kunhan pöydissä vain on tilaa.

Hinta: Työpajaan voi osallistua ostamalla työpajapassin ruukin infosta (Pitkäjärvetie 7). Passin hintaan sisältyy yksi eläinhahmo. Samalla passilla voi osallistua useisiin Villaruukki-työpajoihin Leineperin ruukilla sunnuntain 11.6. aikana. Passin hinta 2 e/lapsi, 5 e/aikuinen tai 10 e/perhe.

Ulvilassa 10.–11.6.2023 järjestettävästä Villaruukki-tapahtumasta löydät lisätietoa Facebookin tapahtumista "Villaruukki" ja Instagramista @villaruukki sekä Leineperin ruukin somekanavista.

Lahjakortti